ACTUALITATE 16 martie 2015

Se mai pot cumpăra bilete la trei reprezentaţii din Programul Reflex3

de Covasna Media | 782 vizualizări

Organizatorii au suplimentat locurile, prin aşezarea de scaune în sala de spectacol

Până miercuri, când începe Festivalul Internaţional de Teatru Reflex3, spectatorii mai au timp să treacă pe la Biroul de Evenimente Culturale, unde mai pot cumpăra bilete la trei reprezentaţii din Program, pentru că organizatorii au suplimentat locurile, prin aşezarea de scaune în sala de spectacol, după cum urmează: la Concertul de deschidere al Reflexului3, susţinut de radio.string.quartet.vienna, (miercuri, ora 20), la „Opera Ultima”, producţie a Teatrului din Novi Sad, Serbia (luni, 23 martie, ora 17) şi la spectacolul „Miranda”, al Teatrului OKT din Vilnius, Lituania (marţi, 31 martie, ora 20).

radio.string.quartet a devenit celebru în lumea internaţională a jazzului prin interpretări inedite ale pieselor legendarului compozitor şi cântăreţ John McLaughlin. Partiturile şi concertele cvartetului vienez sunt puncte de întâlnire între cele mai diverse stiluri şi genuri muzicale – de la jazz şi muzică clasică, până la folk, rock şi muzică pop.

Opera Ultima” este o impresionantă demonstraţie despre cum se poate face operă cu trupa unui teatru dramatic. Spectacolul este construit după un scenariu inspirat din Nunta lui Figaro şi Bărbierul din Sevilla. „Aplecându-ne asupra celor două comedii ale lui Beaumarchais, putem reface viaţa tristă a slugilor şi putem ajunge la stăpânii de azi, care sunt mai plini de ei şi mai inculţi decât cei din timpul lui Figaro” – spune regizorul Kokan Mladenovici, al cărui spectacol începe cu o ludică şi ingenioasă mixtură de genuri artistice, care se transformă într-un puternic teatru politic.

Miranda” este un spectacol după Furtuna lui Shakespeare, în regia lui Oskaras Koršunovas. În viziunea controversatului regizor lituanian, piesa lui Shakespeare este redusă la două personaje, Prospero şi Miranda, şi devine o poveste despre exilaţii şi deposedaţii din regimurile totalitare ale istoriei recente. O poveste despre spiritele răzvrătite, de ieri şi de azi, pentru care salvarea vine din jocul cu propria imaginaţie.

Organizatorii roagă toţi spectatorii care au cumpărat bilete la ofertele teatrale şi muzicale din Programul Reflex3 să reţină următoarea precizare: în cazul în care, până la ora începerii spectacolului, posesorii de bilete nu şi-au ocupat locurile rezervate, biletele îşi vor pierde valabilitatea iar organizatorii îşi rezervă dreptul de a le valorifica în folosul altor spectatori care doresc să intre la respectiva reprezentaţie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.