SPORT 19 martie 2015

„Cupa Tinere Speranţe” ediţia a II-a

de Covasna Media | 1090 vizualizări

Sfântu Gheorghe 20-21 martie 2015

A.S. Atletico „Steaua” în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Covasna, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna şi Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, vă invită să participaţi în perioada 21-22 martie la turneul de fotbal „Cupa Tinere Speranţe”, ediţia a II-a în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Acest turneu se desfăşoară în cadrul programului „Sfântu Gheorghe sprijină sportul” implementat de Primăria Sfântu Gheorghe şi are ca obiectiv sprijinirea şi promovarea fotbalului în şcoli prin intermediul competiţiilor sportive. La acest campionat vor participa echipe de fotbal ale şcolilor primare și gimnaziale din Sfântu Gheorghe.

Cupa „Tinere Speranţe”, ediţia a II-a la fotbal, reprezintă un bun prilej de popularizare a fotbalului în rândul copiilor şi tinerilor. Prin derularea acestui proiect, organizatorii asigură cadrul propice de dezvoltare a aptitudinilor sportive la fotbal, promovând totodată beneficiile practicării fotbalului într-un mod oficial, prin intermediul întrecerilor sportive dintre unităţile de învăţământ.

Sâmbătă turneul începe la ora 10:00, iar duminica de la ora 8:30, tot duminica la ora 14:00 se va juca un meci între Atletico Steaua si o selecţionată a antrenorilor locali meci în care va juca şi Miodrag Belodedici.

Pe lângă cupe, diplome şi medalii, organizatorii campionatului de fotbal vor acorda şi premii speciale pentru participanţi şi câştigători. La festivitatea de premiere va participa internaţionalul Miodrag Belodedici, ambasador UEFA.

Antrenorul echipei A.S. Atletico Steaua                                          Ambasador UEFA

Lazăr Mihail                                                                                      Miodrag Belodedici

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.