ACTUALITATE 22 martie 2015

Consiliul Judeţean Covasna caută specialişti în domeniul agricol

de Covasna Media | 497 vizualizări

europa_agricultura640

Anul acesta, Consiliul Judeţean Covasna şi instituţiile subordonate acestuia anunţă angajări în mai multe domenii de specialitate: cei care au dobândit un titlu de medic, jurist, economist şi de inginer au şansa de a-şi găsi un loc de muncă.

În perioada următoare, până la data de 16 aprilie 2015, Camera Agricolă Judeţeană Covasna aşteaptă candidaţii cu pregătire în domeniul agricol, pentru a se înscrie la concursul pentru ocuparea a două posturi publice de execuţie vacante de consilier, din cadrul birourilor Sfântu Gheorghe şi Întorsura Buzăului.

Potrivit directorului Camerei Agricole Judeţene Covasna, Kozma Béla, există un mare interes din partea fermierilor pentru politica agricolă comună a Uniunii Europene pentru următorii şapte ani, în special în ceea ce priveşte ajutoarele acordate şi oportunităţile de finanţare. Cu anunţul făcut pentru ocuparea acestor două posturi, Camera Agricolă Judeţeană Covasna doreşte să ofere producătorilor agricoli servicii mai eficiente atât la Sfântu Gheorghe, cât şi la Întorsura Buzăului.

Ocuparea postului public de execuţie vacant de consilier, pe perioadă nedeterminată, necesită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul agricol, vechime în specialitate de cel puţin 9 ani, precum şi cunoştinţe de operare calculator – nivel mediu (Word, Excel).

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în ziua de 16 aprilie 2015, ora 13.00, la sediul Camerei Agricole Judeţene Covasna din Sfântu Gheorghe, str. Arcuşului, nr. 2. Tot aici se organizează şi concursul în data de 20 aprilie 2015, ora 10 proba scrisă şi 22 aprilie proba orală.

Persoanele interesate să participe la concurs pot obţine formularul de înscriere, precum şi informaţii suplimentare de la Camera Agricolă Judeţeană Covasna, la numerele de telefon 0267 351064 şi 0267 318118.

Consiliul Judeţean Covasna

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.