ACTUALITATE 26 martie 2015

Jazz in Church, la Sfântu Gheorghe şi Bucureşti

de Agerpres | 500 vizualizări

Festivalul Jazz in Church, ajuns la cea de-a treia ediţie, va avea loc anul acesta în perioada 16-19 aprilie, concertele urmând să se desfăşoare simultan atât în Bucureşti, la Biserica Luterană, cât şi la Biserica Unitariană din Sfântu Gheorghe.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat joi, în şedinţă ordinară, semnarea unui contract de parteneriat cu Asociaţia Jazz.ro şi finanţarea cu 10.500 de lei a festivalului.

Preşedintele asociaţiei, Cristian Moraru, menţionează în cererea de parteneriat adresată autorităţilor locale că acest festival este unic în peisajul cultural românesc şi concurează cu cele mai mari manifestări de gen din lume, cum ar fi Umbria Jazz Festival şi Copenhaga Jazz Festival.

Potrivit acestuia, festivalul va aduce atât la Bucureşti, cât şi la Sfântu Gheorghe, unde are loc prima dată, câţiva dintre cei mai renumiţi interpreţi de jazz din ţară şi din străinătate.

Bugetul total al festivalului este de aproape 10.000 de euro, din care circa 7000 de euro sunt onorariile artiştilor invitaţi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.