ACTUALITATE 30 martie 2015

Aflăm de la Poliţie

de Covasna Media | 502 vizualizări

Furt

La data de 28 martie, în jurul orei 16:30, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa fiului său de unde au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări s-a stabilit că din locuinţa persoanei vătămate au fost sustrase un laptop, bijuterii din aur şi suma de 1.000 de euro.

În cauză se fac cercetări în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

La data de 28 martie, în jurul orei 17:40, poliţiştii din Baraolt aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au oprit pe DC 44 în localitatea Băţanii Mari, un autoturism condus de către numitul S. A. de 30 de ani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Baraolt pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

***

La data de 29 martie, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Târgu-Secuiesc, au fost sesizaţi cu privire la faptul că numitul B. A. A. de 40 de ani a lovit poarta de acces a unui imobil cu autoutilitara pe care o conducea.

În urma verificărilor s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Târgu Secuiesc în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Acţiune pentru siguranţa cetăţeanului

La data de 27 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Târgu Secuiesc au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza de competenţă, dar şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Acţiunea a fost desfăşurată pe raza comunelor Sânzieni, Poian şi Estelnic. Au fost efectuate patrulări şi controale, au fost legitimate 22 de persoane şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3.500 de lei pentru abateri la regimul convieţuirii sociale şi la regimul circulaţiei.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare de către poliţiştii covăsneni.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.