SPORT 1 aprilie 2015

Sepsi-SIC s-a calificat în finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin

de Covasna Media | 608 vizualizări

În meciul 2, Sepsi-SIC a învins pe terenul lui CSU Alba-lulia, scor 63-55

Sepsi-SIC a învins CSU Alba Iulia cu scorul de 63-55 la capătul unui meci echilibrat şi se califică în finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin, unde va întâlni campioana en-titre, CSM Târgovişte.

Sepsi a început mult mai bine partida, conducând după primul sfert cu 19-12, însă CSU Alba-Iulia a revenit şi a intrat la pauză cu un dezavantaj de numai 4 puncte, scor 33-29 pentru Sepsi-SIC. În sfertul trei totul părea în regulă pentru Alba Iulia care ajunseseră să conducă la capătul sfertului 3, pe care l-a câştigat cu 16-8. Însă, uşor-uşor, câştigătoarea Cupei României a recăpătat conducerea partidei, a reuşit să treacă în faţa la scorul de 49-47 şi de acolo nu a mai oferit nicio portiţă pentru gazde de a întoarce scorul. Rezultat final 63-55 pentru Sepsi Sfântu Gheorghe care câştigă astfel partida şi va evolua în finală, cu avantajul terenului propriu, cu CSM Târgovişte.

„Niciodată nu e uşor să te califici într-o finală. E un drum lung până acolo. Dar eu cred că avem o echipă bună, avem o chimie bună, toate fetele sunt atente la cerinţele antrenorului şi fac ceea ce trebuie în teren. Cred că avem şanse să câştigăm. Sunt două echipe care au jucătoare de valoare şi cred că o să conteze foarte mult forma de moment. O să conteze şi dacă fetele vor fi atente la antrenor, dar în mod sigur echipa care va fi mai în forma va ieşi câştigătoare” – ne-a declarat managerul echipei, Rusz István.

Primele două meciuri ale finalei disputată după sistemul cel mai bun din 5 partide se joacă la Sfântu Gheorghe pe 10 aprilie de la ora 20:00 şi 11 aprilie de la ora 17:00.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.