ACTUALITATE 13 aprilie 2015

Zilele Váradi, eveniment ajuns la a X-a ediţie

de Mirela Cara Dragu | 625 vizualizări

Şcoala Gimnazială „Váradi József” din Sfântu Gheorghe a aniversat vineri cea de-a X-a ediție a „Zilelor Váradi”, un proiect special, coordonat anul acesta de Szilágyi Andrea, care constă în organizarea de activități creative la care copiii participă de fiecare dată cu interes.

Diversitatea activităților realizate în cadrul acestui eveniment a surprins şi de această dată prin originalitate și entuziasm. Elevii au luat parte la activități sportive de tip Zumba, meci de baschet între elevi și profesori, campionat de fotbal, concurs de biciclete și trotinete, activități creative de pictură pe lemn, încondeiere de ouă, jocuri de îndemânare, concurs de șah, Sudoku, „Războiul numerelor”, Concurs de creație literară, Treasure Hunt, realizarea de produse de patiserie, concurs de desene pe asfalt, karaoke, demonstrație canină și dresaj, concert Macsafej şi „10x10 experimente de fizică”. Totul s-a încheiat cu observarea soarelui prin telescop, ceea ce i-a încântat nespus pe cei mici.

Elevii participanți au fost premiați de către Fundația „Váradi Bartalis”, cu sprijinul Primăriei Sfântu Gheorghe. „Mi-a plăcut tot ce am făcut la Zilele Váradi. Îmi pare rău că s-a terminat totul aşa repede. Eu şi colegele mele am fi vrut să mai dureze. A fost distractiv. Şi premiile ne-au bucurat la fel de mult” – a spus una dintre elevele participante la eveniment.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.