ACTUALITATE 16 aprilie 2015

Comunicat de presă: Justiția este egală indiferent de etnie

de Covasna Media | 617 vizualizări

În data de 15 aprilie, în plenul Camerei Deputaților s-a luat act de demisia domnului deputat UDMR Markó Attila, aflat acum în Ungaria, după cele două cereri de încuviințare a arestării preventive trimise de Direcția Naționala Anticorupție. În una din cele două spețe, DNA a trimis cereri de încuviințare a arestului preventiv și pentru Theodor Nicolescu, în acel moment deputat PNL.

Partidul Național Liberal a răspuns prompt și favorabil solicitării DNA, păstrând o linie a decenței în ceea ce privește actul justiției, lucru ce ar trebui făcut în orice situație de către orice alt partid politic, fie el și unul etnic.

Într-o declarație a domnului deputat Markó Attila la un post de radio din Ungaria, acesta a afirmat că a fost condamnat pe nedrept în România, el neavând de gând să se întoarcă în țară. În cazul în care lucrurile stau așa cum afirmă dânsul, cred că este normal să permită justiției să ducă la capăt procedura, cu certitudinea că în cazul în care dovezile sunt concludente, se va face dreptate și va fi achitat de acuzațiile ce îi sunt aduse.

Până atunci, acțiunile domnului deputat sunt un exemplu negativ de evitare a justiției, ce nu atrag decât prejudicii de imagine atât parlamentarilor cât și partidelor politice.

Senator PNL de Covasna

Marius Lucian Obreja

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Justitia este egala indiferent de etnie?, 19 aprilie 2015
...daca se adevereste ca justitia are dreptate, Marko Attila poate fi condamnat si in absenta. Nimeni nu-i opreste, numai ca in acest moment DNA-ul are prea putine dovezi ca sa reuseasca dintr-un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.