ACTUALITATE 20 aprilie 2015

Premii tentante la tombola Zilelor Sfântu Gheorghe

de Mirela Cara Dragu | 567 vizualizări

caiet program romana

Începând de miercuri, 22 aprilie, caietul program al Zilelor Sfântu Gheorghe va fi disponibil la punctele de difuzare a presei, în toate locurile de desfăşurare a evenimentelor şi la Biroul de Imagine al Primăriei municipiului. Vor fi disponibile 4.000 de exemplare în limba maghiară şi 1.000 în română. Pe lângă informaţiile despre evenimente, caietul program conţine o hartă cu locurile în care se desfăşoară evenimentele, pagini cu un origami, în baza căruia se va face primul acces în Orăşelul copiilor şi un talon de participare la tombolă. Preţul unui caiet program este de 5 lei.

La tombola din acest an sunt puse în joc 15 premii în valoare totală de 5.000 de euro. Cel mai mare premiu, în valoare de 1.800 de euro, este asigurat de partenerul principal al evenimentului, Agenţia de Turism Sun Travel, care oferă un sejur de 7 zile pe insula Zakynthos, Grecia, pentru 2 persoane, la hotel de 5 stele în regim all inclusive (transport cu avionul şi toate taxele plătite). Acelaşi partener al evenimentului mai oferă o excursie de 2 persoane în oraşul Sfântu Gheorghe din Delta Dunării şi un city-break la Praga, tot pentru două persoane. Fiecare din aceste premii are o valoare de 250 euro.

Celelalte 12 premii sunt asigurate de un alt partener al evenimentului, Transilvania Tourist Service, care printre altele a pregătit un voucher cu o reducere de 500 de euro la Dertour şi mai multe excursii în Budapesta şi alte oraşe din Ungaria şi România.

Extragerea taloanelor câştigătoare va avea loc duminică, 3 mai, la scena mare, la ora 20:45.

Organizatorii anunţă şi o modificare în programul de vineri de la Scena principală. Din cauza unor modificări apărute în programul soliştilor de la 3 Sud Est, concertul acestora va începe la ora 23:30, faţă de 19:30, cum fusese programat iniţial. Astfel, de la 19:30, publicul va putea urmări recitalul Péter Szabó Szilvia, din Ungaria.

Organizatorii informează totodată că Târgul de carte anunţat iniţial nu va mai avea loc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.