SPORT 26 aprilie 2015

Înotătorii Masters CSG au debutat cu medalii strălucitoare

de Covasna Media | 571 vizualizări

Echipa CSG MASTERS

La începutul acestui an, Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe anunța că și-a propus ca noutate înființarea unei grupe de masters – program de înot pentru adulți, cu aceeași structură administrativă ca și în alte discipline din familia înotului, având ca beneficii oportunitatea de a practica înotul într-un grup organizat ce îți oferă identitate. În această situație se poate vorbi atât despre practicarea înotului pentru fitness, cât și despre antrenamente pentru participarea la competiții naționale și internaționale.

După luni de pregătire și exersare intense sub o atentă îndrumare, echipa de masters formată din Ciprian Grosu, Oláh Mihály și Nagy Mihai, alegând ca variantă competițiile, a participat în acest weekend la primul lor concurs național, ce avea să reflecte rezultatele antrenamentelor desfășurate până în prezent.

Desfășurat la bazinul din Brașov, Concursul de Înot  Masters ,,Memorialul Mihai Mitrofan” - ediția a II-a, s-a bucurat de un număr impresionant de participanți de la mai multe cluburi din țară, care s-au întrecut pe parcursul a două zile.

Deși aflată abia la prima competiție, echipa de înotători masters CSG, prin participarea la 13 probe, la 3 categorii de vârstă, a obținut 11 locuri pe podium, făcându-se astfel remarcată nu doar pentru prezență. Rezultatele obținute de aceștia se prezintă astfel:

Categoria 30-34 ani – Ciprian Grosu: locul 2 (50m bras și 100m bras), locul 3 (200m mixt și 400 m liber);

Categoria 40-44 ani – Oláh Mihály: locul 2 (400m liber) și locul 3 (100m liber);

Categoria 60-64 ani – Nagy Mihai: locul 1 (50m bras și 100m bras), locul 2 (50m liber, 100 m liber și 50m fluture).

Toți cei trei membri ai echipei de masters a CSG au fost încântați de modul de desfășurare a concursului, de amploarea pe care o are la nivel național și deplin satisfăcuți de rezultatele personale obținute ce le-au oglindit antrenamentele efectuate și dornici de o următoare competiție.

Antrenorul Ciprian Grosu, participant activ în acest concurs, ne-a declarat: ,,În primul rând sunt încântat că am reușit să formăm această echipă de masters, cu care am adus noi rezultate bune la înot în Sfântu Gheorghe și în județ. Deși am crezut ca va fi o competiție de acomodare, suntem mulțumiți de prestația noastră, de locurile ocupate și așteptăm cu nerăbdare următoarele întreceri pentru care ne vom antrena în continuare.”

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.