SPORT 27 aprilie 2015

Perseverență și campioni naționali!

de Covasna Media | 697 vizualizări

Echipa de performanță a Clubului Sportiv Show Time a participat în perioada 25-26 aprilie la Campionatul Național de Ju-Jitsu rezervat copiilor sub 15 ani, campionat desfășurat sub autoritatea Federației Române de Arte Marțiale – Departamentul de Ju-Jitsu, în sala Antilopa din municipiul București, unde au participat 16 cluburi cu peste 200 de sportivi din București, Brașov, Giurgiu, Cluj-Napoca, Tecuci, Bârlad, Drobeta Turnu Severin și Sf. Gheorghe.

Delegația clubului Show Time a fost compusă din 2 antrenori, un asistent și 12 sportivi, ce și-au propus la plecare obiectivul de a urca pe podium de cel puțin 3 ori, obiectiv atins încă din prima zi a competiției, atunci când s-au întrecut în măiestrie cei cu vârste cuprinse între 12-14 ani, și unde, la proba de fighting, sportivii echipei au cucerit două titluri de campioni naționali prin Izabella Zina Mihalca la categoria -52 kg și Alexandra Codruța Neagu la categoria -57 kg, precum și 3 titluri de vicecampioni naționali, prin Simina Nicoleta Buzea la categoria +63 kg, Norbert Catalina la -50 kg și Răzvan Măsar la -60 kg.

Ziua a doua a competiției, rezervată vârstelor de 9-11 ani, s-a încheiat cu încă 2 medalii, una de aur prin Vlad Artene, ce și-a confirmat valoarea de campion național pentru al treilea an consecutiv, și o medalie de bronz prin Valentin Mihail Neagu, ambii sportivi participând la categoria -34 kg, proba fighting.

Sunt bucuros și fericit de aceste rezultate, prin acestea se poate cuantifica munca și dăruirea de care dăm dovadă noi cei ce antrenăm acești copii minunați. Cuvântul potrivit pentru acest campionat național este „perseverență”, 4 ani de muncă intensă, 4 ani în care arătăm că suntem un club cu pretenții la medalii în cadrul campionatelor naționale, și iată că și în acest an avem 3 campioni naționali, 3 vicecampioni, un loc 3 și meciuri pierdute la limită de către Denisa Ștefania Popa, Alis Maria Stoican, Nicoleta Florescu, Valentin Gabriel Ureche și Cristian Florin Joos, arătând tuturor că reprezentăm cu mândrie orașul și județul nostru.

Echipa Show Time mulțumește celor ce ne susțin financiar și logistic, și fără de care nu am fi putut obține aceste rezultate.

Următoarea competiție la care vom participa va avea loc acasă, în Sf. Gheorghe, în perioada 9-10 mai, la Sala Sporturilor „Szabó Kati”, aici urmând a avea loc Campionatul Național de Ju-Jitsu rezervat aspiranților, juniorilor și seniorilor.

Antrenor Cristian Schiopu

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.