ACTUALITATE 27 aprilie 2015

„Săptămâna culturală” continuă cu „La Belle Musique Française”

de Agerpres | 596 vizualizări

Întâlnirea cu Mircea Dinescu de la Zilele Sfântu Gheorghe a fost anulată

„Săptămâna culturală” de la Sfântu Gheorghe, înscrisă în programul Zilelor municipiului, va continua marţi cu premiera spectacolului „La Belle Musique Française”, realizat cu sprijinul Asociaţiei de tineret „Ecou”.

Acesta îi are ca principali protagonişti pe Monica Opra, o apreciată solistă şi profesoară de muzică din Sfântu Gheorghe, şi orchestra „Castellani”, formată din 16 instrumentişti, membri ai Filarmonicii din Braşov. Repertoriul cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul lui Edith Piaf, Joe Dassin, Mireille Mathieu, Dalida, Zaz, Lara Fabian şi Patricia Kaas, orchestrate într-o manieră inedită.

„Avem plăcerea să prezentăm un spectacol unicat şi nu folosesc un cuvânt mare. Sperăm pe viitor să ducem spectacolul şi în alte oraşe din ţară, chiar şi în străinătate”, a declarat Mădălin Guruianu, coordonator de programe în cadrul Asociaţiei „Ecou”. Scenografia spectacolului aparţine artiştilor Andreea şi Ramon Grosos din Sfântu Gheorghe.

Premiera va avea loc de la ora 19,00 în sala de spectacole a teatrului din Sfântu Gheorghe

Din păcate, din cauza unui deces în familie, întâlnirea programată pentru 28 aprilie cu Mircea Dinescu la INdiVINO Wine Studio nu va mai avea loc.

În cadrul „Săptămânii culturale” de la Sfântu Gheorghe, care a început pe 24 aprilie, au concertat Corul Naţional de Cameră „Madrigal” şi Havasi Balázs, cel mai rapid pianist din lume, iar joi sunt programate două reprezentaţii ale Operei maghiare din Cluj cu musicalul „Undeva în Europa”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.