ACTUALITATE 4 mai 2015

„Împreună” – Piromuzical de înaltă clasă, marca Pyro Events Team la finalul Zilelor Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 545 vizualizări

Punctul culminant al Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an au fost, ca întotdeauna, focurile de artificii, eveniment ce a generat și cea mai mare asistență. Oamenii au venit cu așteptări ridicate după spectaculoasa alegorie pirotehnică ce a acompaniat muzica pianistului Havasi la finalul ediției de anul trecut.

Și când credeai că e aproape imposibil să te mai surprindă cu ceva, artiștii de la Pyro Events Team Fireworks Design au dat din nou lovitura. O combinație spectaculoasă de lumini proiectate pe cerul orașului și lovituri de artificii sincronizate perfect cu muzica atent aleasă au creat din nou la Sfântu Gheorghe un moment de neuitat.

Considerată cea mai importantă firmă de pirotehnie și efecte speciale din România, Pyro Events Team – Fireworks Design a pus în scenă o alegorie pirotehnică intitulată ÎMPREUNĂ, menită să transmită un mesaj de apropiere către comunitate și să încânte asistența impresionantă.

5 puncte de tragere, 20 de lumini inteligente, sute de efecte pirotehnice și 10 minute de spectacol răsplătite cu aplauze călduroase de către cei peste 10.000  mii de spectatori prezenți la scena centrală, sunt cifrele reprezentației de duminică seară.

„Momentele cele mai importante pentru o comunitate sunt acelea în care membrii ei reușesc să fie împreună. Să se debaraseze de multe dintre lucrurile care-i diferențiază și să trăiască aceleași emoții, aceeași bucurie, același entuziasm. Cred că ăsta e lucrul special pe care focurile de artificii pe care noi le punem în scenă reușesc să-l facă în fiecare an, la Sfântu Gheorghe. Doborâm recorduri de asistență și primim complimente care ne copleșesc, dar știm că mereu trebuie să oferim ceva ieșit din comun. Acesta este și motivul pentru care spectacolul de lumini și artificii din acest an s-a numit ÎMPREUNĂ. Am folosit acorduri muzicale maghiare și românești, am încercat să transmitem prin opera noastră un mesaj de bună înțelegere, de apropiere, pentru că așa percepem noi și înțelegem comunitatea din Sfântu Gheorghe și sărbătoarea ei”, ne-a declarat Mihai Bondria – reprezentantul Pyro Events Team – Fireworks Design și creatorul spectacolului de la finalul zilelor orașului.

Pyro Events – Fireworks Design este una dintre cele mai prestigioase firme de pirotehnie din Europa Centrală și de Sud-Est cu spectacole numeroase la evenimente de anvergură atât în țară cât și în străinătate. Mihai Bondria – creatorul spectacolului de la Sfântu Gheorghe – a participat ca membru al juriului la prestigiosul festival de artificii din Malta și se bucură de o recunoaștere deosebită la nivel internațional.

Impresiile exprimate de cei prezenți la eveniment vorbesc foarte clar despre profesionalismul Pyro Events. „Am impresia că anul acesta au durat mai puțin. Poate pentru că mi-au plăcut prea mult. Ce place durează puțin” – ne-a declarat Andrea D. din mulțimea de oameni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.