ACTUALITATE 5 mai 2015

Campanie de schimbare și înregistrare de noi carduri comunitare

de Covasna Media | 566 vizualizări

Fundația Comunitară Covasna va organiza în perioada mai-iunie campania „Susține Comunitatea locală prin Cardul Comunitar”, acțiune de înlocuire a cardurilor uzate și de noi înregistrări, în magazinele partenere din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt.

Programul Cardul Comunitar introdus în anul 2011 este programul cu cel mai mare succes al Fundației, până azi ajungând la peste 22.000 de utilizatori, iar din folosirea cardurilor s-au strâns mai mult de 500.000 de lei, care au fost folosiţi pe baza inițiativelor venite din partea utilizatorilor în scopuri benefice comunității: peste 140 de proiecte civile, programe comunitare finanțate, burse de studii, amenajări de terenuri de joacă și parc fitness, mese de ping-pong, finanțare de excursii școlare.

Partenerul principal al programului este lanțul de magazine Bertis, iar parteneri în Sfântu Gheorghe sunt farmaciile Salvia, Agenția de Turism Transilvania Tourist Service, cotidianul Háromszék, Depozitele de Materiale de Construcții Orex, Farmacia Hermann.

Campania de schimbare și de înregistrare a cardurilor va începe pe data de 11 mai în magazinul Bertis 3 din strada Stadionului, unde voluntarii Fundaţiei vor aștepta pe utilizatori timp de o săptămână pentru schimbarea cardurilor uzate, și în același timp se pot efectua și noi înregistrări. Tot pe parcursul acestei perioade va fi organizată campania de conștientizare a importanței produselor locale: „Produs local – important pentru mine!”, al cărei scop este  protejarea valorilor locale. În cadrul campaniei fundația va distribui autocolante utilizatorilor de card comunitar. Etichetele pot fi preluate de la voluntarii din magazine alături de înregistrare sau schimbarea de card comunitar. Dintre participanții acestei campanii vor fi extrase săptămânal 10 vouchere de câte 20 de lei, iar la sfârșitul campaniei Marele Premiu în valoare de 500 de lei.

La începutul lunii iunie campania va fi extinsă în toate magazinele Bertis, Bani Market și depozitele de materiale de construcții Orex din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna și Baraolt.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.