ACTUALITATE 12 mai 2015

Dezbatere publică despre exploatarea pădurilor

de Covasna Media | 677 vizualizări

Asociația de Tineret Ecou a fost și va fi implicată în promovarea dezbaterilor cu sens, inclusiv pe subiecte de actualitate, iar mitingurile de la sfârșitul săptămânii trecute din toată țara ne-au făcut să răspundem specific și prin clubul de dezbateri academice al asociației noastre.

În acest sens vă propunem în ziua de joi 14 mai, de la ora 17, în Colegiul Național Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, un meci de debate pe moțiunea „Acest Parlament nu ar autoriza exploatarea pădurilor decât în măsura în care plantaţiile tinere înlocuiesc arborii tăiaţi”, o măsură legislativă care nu se regăsește în legislația României. Bineînțeles că dezbaterea este publică, intrarea este liberă și oricine este invitat să asiste la ea.

În Amfiteatrul din CNMV va fi o dezbatere între două echipe ale clubului care vor face deplasarea în weekendul viitor la Pache Open, competiția de dezbateri de la București, dar sunt așteptate și alte echipe din Sfântu Gheorghe sau Brașov...

Programul face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a dezbaterilor cu sens intitulat Debate Corner și care a avut mai bine de 15 întâlniri în ultimii ani, inclusiv pe tema conviețuirii româno-maghiare, a Zilei Naționale vs. Ziua Națiunii, dar și pe teme de mediu ca închiderea centrului orașului Sfântu Gheorghe sau exploatarea de la Roșia Montana etc.

Vă așteptăm joi de la 17 în CNMV la o dezbatere cu sens și cu argumente solide, pro și contra desigur.

Mădălin Guruianu

Coordonator „Tandem Debate Club Saint George”, Asociația de Tineret Ecou

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Debate Penalty, 13 mai 2015
Dl. Guruianu semneaza si dansul o condica de prezenta de la ora 8 la ora 15 ?. Ca il preocupa dezbaterile publice si problema taierii padurilor. Da pentru locuri de munca nu face o dezbater ?. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.