ACTUALITATE 17 mai 2015

Un nou spectacol „La Belle Musique Française”

de Mirela Cara Dragu | 586 vizualizări

După succesul fulminant de care s-a bucurat în timpul Zilelor Sfântu Gheorghe, când a recompus pe scena Teatrului din Sfântu Gheorghe, în fața unei săli pline, atmosfera Parisului de odinioară, Monica Opra revine pe scenă pentru o a doua reprezentație a spectacolului „La Belle Musique Française”. Astfel, cei care nu au mai prins bilete la primul spectacol, dar și cei care doresc să o revadă, au o nouă șansă miercuri, 27 mai, de la ora 19:30.

Împreună cu orchestra „Castellani” din Brașov, alcătuită din 16 instrumentiști ai Filarmonicii Braşovene, Monica Opra va cânta live hituri ale unora dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați interpreți francezi, precum Joe Dassin, Lara Fabian, Edith Piaf, Dalida, Mireille Mathieu sau Patricia Kaas.

Regizat de Mirela Bucur și cu o scenografie semnată Andreea și Ramon Grosos, spectacolul va fi totodată un prilej pentru public de a se reîntâlni și cu binecunoscutul actor Sebastian Marina, dar și de a asculta vocea caldă a solistei și profesoarei de muzică Rozalia Constantin. Mai mult decât atât, spectatorii vor fi martori ai unui alt fapt artistic uimitor. Este vorba despre prestația pictorului Ramon Grosos, care în câteva minute va realiza un tablou sub ochii privitorilor.

Biletele, în valoare de 30 de lei, sunt disponibile la Biroul de Evenimente Culturale și la difuzorii volanți ai Asociației de Tineret Ecou.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.