ACTUALITATE 20 mai 2015

Mobilizare generală pentru plantare de brăduți [FOTO]

de Mirela Cara Dragu | 639 vizualizări

La iniţiativa CSM Sfântu Gheorghe, peste 150 de persoane au participat la o acţiune de plantare a 200 de puieţi de brad

Directorul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, George Carcadia, a inițiat o acțiune de plantare a unui număr de aproximativ 200 de brăduți pe porțiunea din față a curții clubului. Astfel, miercuri după-amiază, mai mult de 150 de persoane s-au implicat în acțiunea lansată de CSM. „Am văzut că se taie mulți pomi și se plantează foarte puțini sau deloc și am zis să începem cu ceva. Am primit sprijin de la Agenția pentru Protecția Mediului și doresc să îi mulțumesc în special domnului director Gheorghe Neagu pentru susținere” – a spus directorul CSM, care le-a mulțumit totodată tuturor celor care s-au implicat în proiect.

Sportivi de performanță, pompieri, antrenori, copii, voluntari și directori de instituții, toți s-au mobilizat și au plantat câte unul din cei 200 de brăduți, care vor umbri locul în anii următori.

„Eu am venit cu mama să plantăm un brad. Îmi doream demult să aflu cum e să plantezi un pom și azi am avut ocazia să aflu. Sper să îmi poarte noroc și sper să crească” – ne-a spus una dintre fetițele prezente la evenimentul ecologic.

„Eu am mai participat la astfel de inițiative când eram tânăr și cred că dacă s-ar repeta acest proces mai des și pe suprafețe mai mari ar fi mult mai bine” – ne-a spus Ghiță Drăgoiu, directorul CAS Covasna.

„Eu am răspuns invitației cu bucurie. Am plantat un brăduț și am de gând să vin să-l văd cum crește. Și mărturisesc că voi participa mereu cu plăcere la astfel de acțiuni de pe urma cărora toți avem beneficii, dar mai ales copiii noștri” – ne-a declarat Felician Ursache, directorul Oficiului Judeţean de Cadastru.

„Noi am mai participat la astfel de acțiuni și suntem bucuroși că suntem aici și ne implicăm din nou într-o astfel de acțiune. Sperăm că ne vom putea bucura și de rezultate și vom ajunge să vedem brăduții mari” – ne-a spus Emilian Bărănceanu, voluntar al Asociației  de Tineret „Ecou”.

Și echipa „Observatorul de Covasna” a răspuns cu bucurie invitației de a planta brazi. Directorul ziarului, Florin Cheresteș, alături de câteva dintre colegele de birou nu au plecat din curtea CSM înainte de a planta câțiva brăduți și de a saluta inițiativa Clubului Sportiv.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.