LIFESTYLE 21 mai 2015

Cum trebuie să se îngrijească bărbaţii - sfaturi de la femei

de Covasna Media | 503 vizualizări

În afară de lama de ras şi tuns, bărbaţii nu prea sunt în în favoarea îngrijirii corporale. Ei cred că treburile astea sunt mai mult pentru femei, însă iată ce sfaturi de beauty le dau femeile în materie de îngrijire:

1. Să aibă grijă de părul din nas şi din ochi

Este foarte greu să te concentrezi la ce spune un om când vorbeşte şi îi atârnă fire de păr din nas. La fel este şi pentru bărbaţi când se uită la o femeie care nu s-a epilat de foarte mult timp. O simplă pensetă este de ajuns pentru a scăpa de acest impediment.

2. Să cureţe sprâncenele rebele

Nu spunem câ trebuie să îşi facă sprâncenele ca la salon, însă trebuie să aibă grijă să aibă o formă, altfel vor arăta încruntaţi chiar şi când nu sunt. Este foarte rău, mai ales în domeniul vânzărilor.

3. Să aplice cremă

Pielea bărbaţilor nu este compusă diferit. Şi ea se poate usca tot la fel de repede ca aceea a unei femei. Hidratarea este cheia! Multă apă şi cremă.

4. Să aibă grijă de unghiile de la mâini şi de la picioare

Unghiile tăiate scurt şi curate vorbesc de la sine pentru un bărbat. La fel şi pentru o femeie, însă în cazul lui, arată că se preocupă exact cât trebuie de aspectul lui fizic.

(doctorulzilei.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.