ACTUALITATE 21 mai 2015

Vara asta mergem la piață pe jos

de Mirela Cara Dragu | 545 vizualizări

Lucrari strada Piata Banki Donat mai 2015 - 10

Strada Bánki Donát care duce spre Piaţa Centrală va fi închisă până în luna august

În perioada următoare, pe strada Bánki Donát din fața Pieței Centrale din Sfântu Gheorghe, circulația va fi restricţionată din cauza unor lucrări de modernizare și reabilitare a sistemului de canalizare din zonă, care se vor întinde până la mijlocul verii. „Noi avem autorizație până-n august, dar cred că o să terminăm mai repede. Era nevoie de această intervenție pentru că țevile sunt mai vechi de 50 de ani, iar proiectul este unul mai vechi dar acum i-a venit sorocul” – ne-a spus maistrul Péterfi Attila, reprezentant al Operatorului Regional Gospodărie Comunală SA, care efectuează lucrările.

Deși înțeleg că lucrările de modernizare sunt necesare, cetățenii orașului, mai ales cei care circulă foarte des cu mașina, s-au arătat destul de deranjați de felul în care a fost deviat traficul, dar și de faptul că toate aceste lucrări se fac concomitent. „Imediat nu o să mai avem pe unde merge. Au început toate lucrările astea deodată. Și în centru, și la piață, peste tot. Trebuia să le facă pe rând, nu așa pe toate grămadă” – ne-a spus un șofer de taxi.

În această perioadă este de preferat să se meargă la piață fără mașini, însă cei care ajung cu mașina au acces chiar și până în fața pieței, cu mențiunea că acesta este controlat de un reprezentant al Gospodăriei Comunale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.