LIFESTYLE 28 mai 2015

Cel mai mare selfie din lume

de Agerpres | 617 vizualizări

Un licean de 16 ani din Nisa, Tom Bittmann, a stabilit marți recordul mondial la cel mai mare selfie realizat vreodată, strângând 2.530 de persoane în aceeași fotografie. Recordul precedent era deținut din luna noiembrie de Microsoft și Coca-Cola, care adunaseră 1.151 de oameni într-o imagine, în Bangladesh, amintește lalibre.be.

Performanța a fost realizată la Nisa, într-un teatru în aer liber, unde a avut loc marți seară un spectacol electro, iar recordul a fost omologat pe baza biletelor de intrare. Selfie-ul a fost făcut de adolescent de pe scenă, cu un smartphone instalat pe un braț telescopic, acțiunea lui fiind facilitată de arhitectura deosebită a locului, identică cu cea a teatrelor romane.

Tom Bittmann a creat în ianuarie o aplicație gratuită destinată selfie-urilor, numită "Wall of selfies", care permite utilizatorilor să facă selfie-uri și să le posteze la diferite categorii propuse de editor. Prin recordul mondial stabilit la Nisa, tânărul încearcă să se facă cunoscut investitorilor pentru a-și putea dezvolta aplicația, încheie lalibre.be.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.