ACTUALITATE 29 mai 2015

A adormit la volan şi-a intrat cu maşina în stâlp [FOTO]

de Covasna Media | 568 vizualizări

O femeie a suferit răni grave după ce a rămas încarcerată în autoturism

Un accident grav a avut loc joi în jurul prânzului la intrarea în Sfântu Gheorghe dinspre Braşov, pe str. Lt. Păiuş David. Un autoturism înmatriculat în judeţul Ilfov, condus de G.R. (65 de ani) a părăsit carosabilul şi a acroşat un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat încarcerarea pasagerei dreapta faţă din autoturism.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe şi o ambulanţă cu medic din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Covasna).

Pompierii militari au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor şi executarea manevrelor de descarcerare a pasagerei, o femeie în vârstă de 65 de ani. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru deblocarea şi îndepărtarea portierei dreapta faţă şi a acţionat cu accesorii şi utilaje specifice pentru ridicarea bordului autoturismului, în vederea extragerii victimei cu ajutorul tărgii de tip lopată prin uşa spate a autoturismului şi predarea acesteia în stare de conştienţă medicilor de la SAJ Covasna. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe cu leziuni grave. În urma investigaţiilor, s-a descoperit că unul dintre genunchi era fracturat, de asemenea femeia a suferit o fractură de stern şi a mai multor coaste, motiv pentru care a fost transferată la Bucureşti la Chirurgie toracică.

La faţa locului au participat echipaje de poliţie care au dirijat circulaţia pe ambele sensuri de mers până la terminarea manevrelor de descarcerare, evacuarea victimei, respectiv sablarea părţii carosabile de către pompieri şi au executat activităţi specifice de investigare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, a reieşit că şoferul ar fi adormit la volan şi a lovit un stâlp din beton de susţinere a reţelei electrice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.