SPORT 3 iunie 2015

Demonstrații spectaculoase de Arte Marțiale la Zilele Sportului

de Covasna Media | 975 vizualizări

Sala de Sport a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe s-a dovedit în weekendul trecut neîncăpătoare pentru desfășurarea competițiilor de Judo şi Arte Marțiale organizate în cadrul Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe. Cu același prilej a fost organizată și cea de-a IX-a ediție a competițiilor destinate copiilor cu vârste de peste 10 ani, Cupa „Micul Samurai“, precum şi Etapa de Euroregiune a Campionatelor Naționale de Judo la categoria U14 ani.

La evenimente au participat peste 450 de sportivi din ţară, provenind din 32 de cluburi din orașe precum București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Sibiu, Mureș, Covasna și Harghita.

Evenimentul s-a bucurat de prezența autorităților locale care au fost prezente la deschiderea oficială, între acestea numărându-se directorul DJST Covasna, Marian Ştiopu, directorul CSM Sf. Gheorghe, George Carcadia, și directorul CSŞ Sfântu Gheorghe, Nemes Áron.

Rezultatele obținute la aceste evenimente:

La Etapa de Euroregiune a Campionatelor Naționale de Judo la categoria U14 ani, s-au calificat: Prodan Bianca, Ţifrea Laurenţiu, Onişoru Roxana, Balogh Ede, Creţu Andreea. Aceştia vor merge în finala campionatelor, care va avea loc în perioada 5-7 iunie, la Sibiu.

Competițiile de Arte Marțiale individual s-au derulat pe 3 spații de luptă în sistem de Ju-Jitsu semi-contact, Ju-Jitsu full-contact, Ju-Jitsu brazilian, Kickboxing și, pentru prima dată în România, s-a organizat o competiție pe echipe la Ju-Jitsu semi-contact masculin seniori. Rezultatele pe echipe au fost următoarele: Loc I – Budo Seishin București, Loc II – CSM Sf. Gheorghe, Loc III – Red Dragon Reghin.

Organizatorii le mulțumesc pentru sprijinul acordat tuturor cluburilor, antrenorilor, sportivilor, părinţilor și voluntarilor implicați în acest eveniment, precum și instituțiilor și organizațiilor implicate în cele trei proiecte sportive.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
..., 3 iunie 2015
bravo Laurrr....felicitariiiiii :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.