ACTUALITATE 7 iunie 2015

Un weekend bio la Târgul de Produse Tradiționale

de Mirela Cara Dragu | 601 vizualizări

Societatea de salubrizare TEGA și Primăria Sfântu Gheorghe au organizat în weekend o nouă ediție de vară a Târgului de Produse Tradiționale. Astfel, timp de două zile, locuitorii din orașul nostru au putut cumpăra miere, gem, magiun, săpunuri, brânzeturi și mezeluri de casă realizate de mici producători din întreg județul.

Organizarea i-a mulțumit pe expozanți, însă numărul mic de cumpărători i-a descurajat pe cei veniți pentru prima oară la eveniment. „Noi nu am mai participat până acum, dar a venit foarte puțină lume. Nu cred că mai venim la următoarele ediții că nu vindem mai nimic”, ne-a spus o comerciantă de brânzeturi.

„Noi venim aici de fiecare dată când se organizează. Uneori merge mai bine și vine lumea, alteori nu vine așa multă lume. Însă ne mai promovăm produsele”, a spus o altă producătoare.

Cumpărătorii sunt atrași de calitatea produselor, însă prețurile practicate de comercianți li se par cam piperate. „Am cumpărat un borcan de măceșe cu zahăr, care nu au fost prelucrate termic. Vânzătoarea m-a asigurat că vitamina C este intactă. Eu am luat pentru fetița mea mai mult, deși și nouă ne plac dulciurile. Am dat 15 lei pe un borcan de 400g, ceea ce mi se pare cam mult. Dar nu cumpăr în fiecare zi asemenea produse”, ne-a declarat o doamnă venită la târgul din parcarea hotelului Bodoc pentru a profita de produsele bio expuse la vânzare.

Cei care au vizitat târgul au putut constata cu siguranță că la standuri au fost expuse bijuterii și articole vestimentare handmade, precum și obiecte artizanale și jucării.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.