ACTUALITATE 9 iunie 2015

Elevă din Târgu Secuiesc, locul I la ECOlimpiada Elevilor

de Covasna Media | 754 vizualizări

Proiectul educaţional ECOlimpiada Elevilor şi-a desemnat câştigătorii în urma unui proces de evaluare interdisciplinar, în care au fost analizate aproape 9.000 de compuneri despre colectarea separată şi reciclarea deşeurilor de ambalaje, realizate de elevii de clasa a III-a din 45 de localităţi din România. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în cadrul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

În cadrul festivităţii de premiere, judeţul Covasna a fost reprezentat de către Delia Maria Voinescu, elevă la Şcoala Gimnazială „Turoczy Mózes” Târgu Secuiesc care a reușit să impresioneze juriul cu lucrarea „Copacul şi prietenii săi”, fiind premiată cu locul I.

În total au fost oferite 125 de premii constând în aparatură multimedia pentru câştigătorii premiilor I, II și III și ghiozdane pentru cei care au obţinut menţiune. Totodată, au fost premiate și persoanele care s-au ocupat cu educarea și formarea elevilor ecologişti.

Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa directorului Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Cîmpeanu, ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, președintelui Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic, Carmen Ileana Moldovan, directorului General Eco-Rom Ambalaje, Sorin Cristian Popescu.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.