ACTUALITATE 17 iunie 2015

Covasna Media Girl pune la bătaie premii de peste 2.000 de euro!

de Covasna Media | 609 vizualizări

macheta covasna girl-Recovered

Covasna Media Girl se anunță campania fierbinte a verii 2015! Concursul de frumusețe programat să se desfășoare de-a lungul sezonului estival în paginile Observatorului de Covasna și pe www.covasnamedia.ro propune premii fără precedent pentru concurentele ce vor intra în finală.

Marele premiu va consta într-un voucher de 1000 de euro la o agenție de turism, pe care câștigătoarea îl va putea folosi pentru achiziționarea unei vacanțe de vis în orice destinație își dorește în interval de 6 luni de la câștigarea premiului. La acest voucher se adaugă 1.000 de lei bani de cheltuială.

Locul doi va fi recompensat cu 1.500 de lei, iar locul trei cu 1.000 de lei. Premiile vor fi completate cu surprize venite din partea sponsorilor.

„Sunt vremuri oarecum încrâncenate, subiectele din ziar vorbesc adeseori despre conflicte, situații tensionate. Un chip frumos, un zâmbet, vor putea face oricând ziua mai frumoasă cititorilor noștri”, spune Florin Cheresteș, director la Observatorul de Covasna. „Am decis să punem la bătaie premii foarte mari pentru că ne dorim să avem în concurs fete frumoase, motivate, fete care să confirme frumusețea covăsnencelor, iar Covasna Media Girl să fie pentru ele o experiență specială”, a mai completat acesta.

Finalistele vor beneficia de shooting-uri foto profesioniste și vor fi vedetele verii în paginile ziarului.

Înscrierile în competiție continuă, iar cele care-și doresc să fie selectate pentru finală trebuie să trimită un e-mail cu o serie de fotografii la adresa observatorulcv@gmail.com până la sfârşitul acestei săptămâni (21 iunie), apoi organizatorii vor anunța finalistele și vor comunica mai multe detalii despre desfășurarea competiției.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alex, 18 iunie 2015
pe cand asa premii si pentru copii cu rezultate bune la invatatura sau pentru sportivii care fac performanta prin judetul covasna?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.