ACTUALITATE 17 iunie 2015

Şcoală de Echitație și Centru Ecvestru inaugurate la km7 spre Vâlcele

de Mirela Cara Dragu | 963 vizualizări

Asociația Vadon a inaugurat miercuri un Centru Ecvestru amenajat la Câmpul Benedek, precum și Școala de Echitație, realizate în colaborare cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. „Am creat deocamdată o infrastructură care permite începerea cursurilor de echitație, pe diferite niveluri, de la începători la profesioniști. Avem deja personal calificat, care se va ocupa de aceste traininguri și, de mâine, deja așteptăm ca cei care sunt interesați în a practica sporturile ecvestre să vină să învețe echitație”, a spus directorul executiv al Asociației Vadon, Demeter János.

Președintele Asociației Vadon și viceprimarul orașului, Sztakics Éva, a precizat că Centrul Ecvestru de la Câmpul Benedek își propune să funcționeze ca un centru integrator pentru toate celelalte școli, centre sau ONG-uri care activează în domeniu. „Noi am dorit să creăm o infrastructură care dorește să fie un centru mai mare în care aceste școli mici de echitație și husarii care se ocupă cu păstrarea tradiției pot prezenta ceea ce au învățat, fiecare în locul lor. Deci dorim să fim un centru integrator pentru această regiune și credem că acest lucru nu se poate face decât cu ajutorul autorităților publice locale. Noi nu vrem să fim concurenții acestor mici școli. Fiecare își are rolul în regiunea și satul sau comuna unde își are locul, însă dorim ca ei să poată să se manifeste și în acest centru pentru care punem astăzi bazele”, a spus viceprimarul.

La eveniment au fost invitate să participe personalități din diverse medii ale orașului, precum și primarul Antal Árpád.

Cei interesați de detalii privind programul și oferta noului Centru de echitație pot accesa site-ul Asociației Vadon.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.