ACTUALITATE 21 iunie 2015

Ultimul Clopoțel sărbătorit la MNCR

de Mirela Cara Dragu | 717 vizualizări

MNCR Ultimul Clopotel iunie 2015 - 3

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni a organizat în perioada 10-17 iunie o serie de întâlniri cu elevi din ciclul primar, atât din oraşul Sf. Gheorghe, cât şi din localităţile Sita Buzăului şi Ciumernic. Întâlnirile au fost organizate în cadrul proiectului „Împreună sărbătorim Ultimul Clopoţel” și au presupus susținerea unor ateliere creative şi prezentări, printre care ateliere de scriere cu pana şi atelier de scriere pe tăbliţe.  

În cadrul proiectului au fost organizate vizite tematice la Şcoala Gimnazială „Nicolae Russu” din Sita Buzăului și la Şcoala Gimnazială Ciumernic, unde s-au desfășurat diferite activități de interes cultural pentru elevi.

Marți, 16 iunie, porţile Primei Şcoli Româneşti din Sf. Gheorghe s-au deschis pentru elevii de la Şcoala Gimnazială „Váradi József” din Sf. Gheorghe, care după ce au vizitat muzeul au participat la un atelier de scriere pe tăbliţe sau de scriere cu pana.

La sfârşitul evenimentelor, fiecare participant a primit câte o diplomă din partea organizatorului programului, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.