METEO 23 iunie 2015

Prognoza meteo. Se întorc ploile

de Covasna Media | 694 vizualizări

Vremea va fi în general instabilă în vestul, în centrul şi în nordul ţării precum şi la munte, unde miercuri sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului. 

Miercuri, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării precum şi la munte, unde mai ales după-amiază şi în prima parte a nopţii norii aduc averse însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile vor scădea faţă de cele de marţi în regiunile vestice, unde vremea va deveni răcoroasă pentru această dată, în timp ce celelalte regiuni regimul termic va fi apropiat de cel normal, cu maxime intre 19...20 de grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni şi 31 de grade în est şi sud-est.

Joi vremea va avea înnorări temporar accentuate în centrul ţării. Vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, precum şi descărcări electrice, în cea mai mare parte a Transilvaniei. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 17 grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni şi 30 de grade în Delta Dunării.

Vineri, vremea se va menţine răcoroasă în majoritatea regiunilor. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descărcări electrice, pe arii relativ extinse la munte, în centrul şi sudul ţării şi pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18...19 grade în zonele de deal şi 29 de grade în Delta Dunării.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.