SPORT 24 iunie 2015

Medalii pentru înotători la Jocurile Mondiale Unite din Austria

de Covasna Media | 789 vizualizări

În perioada 19-21 iunie, sub patronajul UNESCO, oraşul austriac Klagenfurt a devenit capitala sporturilor reunind 7.000 de sportivi din 30 de țări din Europa, America, Africa și Asia, la 10 discipline sportive printre care și înot. Ceremonia de deschidere a fost spectaculoasă prin diversele momente pregătite de organizatori, încheindu-se cu un grandios spectacol de artificii, totul desfăşurându-se pe unul dintre stadioanele ce au găzduit Campionatul European de Fotbal din 2008.

La înot, competiție rezervată tinerilor între 10-18 ani din toată lumea, au luat startul 270 de sportivi din Austria, Italia, Germania, Mexic, Pakistan, Slovenia, Turcia, Portugalia, America, India și România. Întrecerea a avut loc la Aquacenter Klagenfurt, unde echipa Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a fost reprezentată prin Eröss Nóra, Becze Zétény Benedek, Gyenge Attila, Luffy Ákos, Barabás András și Maria-Raluca Artene.

Sportivii CSG s-au remarcat prin rezultate excelente:

Locul II: Maria Raluca Artene în proba 100m spate şi 200m spate.

Locul III: Maria Raluca Artene în proba 50m spate; Eröss Nóra în proba 50m bras, în proba 100m bras şi 200m bras.

Evoluția celorlalți sportivi CSG a fost bună, realizând progrese, ocupând locul 6 – Becze Zétény Benedek în proba 200m spate și Barabás András în proba 50m bras, locul 12 – Gyenge Attila în proba 50m spate și locul 30 – Luffy Ákos în proba 50m craul.

Antrenorul Ciprian Grosu ne declară: „Sunt mândru de rezultatele bune înregistrate, pentru că toți au reușit să își depășească cei mai buni timpi și toți au trăit experiența acestei competiții. Mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat, dar nu în ultimul rând și Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.”

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.