ACTUALITATE 30 iunie 2015

Programe diverse la Târgul Turistic de la Covasna

de Covasna Media | 591 vizualizări

În perioada 27-28 iunie, în orașul Covasna s-a desfășurat Târgul Turistic în cadrul proiectului „Promovarea Turismului Balnear și a resurselor turistice endogene din zona turistică Covasna” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, proiect implementat de către Consiliul Local Covasna.

Programul Târgului Turistic a fost alcătuit din următoarele activităţi: deschiderea festivă a târgului turistic, expoziţie în aer liber a invitaților, concerte de muzică populară cu artiști locali precum solista Ana Maria Săndulea, Fanfara de Tineret a Orașului Covasna, Fanfara Brateș și naționali precum Daniela Condurache și Laura Lavric, dansuri populare din diverse zone ale țării susţinute de Ansamblul Junii Covăsneni, Ansamblul Sânzienele lui Avram Iancu, Ansamblul Recefice, Formaţiile de Dans Modern Diversity, La fiesta şi Funny Girls, program cultural manifestat printr-o piesă de teatru – „Fata babei şi fata moşneagului” susţinută de Teatrul Andrei Mureșanu din Sf. Gheorghe, excursii cu autocarul pentru vizitarea atracțiilor turistice din zonă, închiderea festivă a târgului printr-un foc de artificii.

De asemenea, în cadrul celor două zile de eveniment au fost organizate concursuri și activități pentru copii și părinți cu tematici diverse, printre care ateliere de meșteșug întreprinse de meșterii populari prezenți la Târg, concursuri culinare, karaoke popular.

În cadrul Târgului Turistic a fost organizat și un simpozion, de nivel național, la care au fost invitate și au participat localităţi din România care desfăşoară activităţi în domeniul turismului printre care Centrele de Informare turistică din localitățile Iași, Prundeni, jud. Vâlcea, Potlogi, jud Dâmbovița, Tigveni, jud Argeș, Miroslava, Jud Iași, Feldioara, jud. Brașov și Consiliul Județean Mehedinți, Stațiuni Turistice precum Amara și Călimănești Căciulata.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.