ACTUALITATE 5 iulie 2015

Covasna Media Girl 2015 și-a desemnat finalistele!

de Covasna Media | 1878 vizualizări

finaliste covasnamedia girl

Peste 50 de concurente s-au înscris în cursa pentru titlul de cea mai frumoasă fată din județ, dornice să obțină titlul de Covasna Media Girl 2015 și să câștige premiile record puse la bătaie.

În urma preselecției, reprezentanții organizatorilor și ai partenerilor campaniei au desemnat cele 10 finaliste.

Timp de două săptămâni, concurentele rămase în competiție vor participa la shooting-uri foto profesionale, realizate în parteneriat cu agenția Full Events. Fetele vor fi surprinse în diferite locații și ținute, pentru ca apoi de la sfârșitul lunii iulie, fiecare săptămână să aibă protagonista ei în paginile Observatorului de Covasna și pe www.covasnamedia.ro.

„Dorim să le mulțumim tuturor fetelor care au trimis fotografii pentru această campanie. Ca în orice competiție însă, trebuie să existe câștigători, astfel încât am ales o serie de finaliste care de-a lungul verii vor fi prezentate în paginile ziarului. În septembrie vom alege alături de sponsori și bineînțeles de cititorii noștri, câștigătoarele celor 3 premii”, a declarat Florin Cheresteș, reprezentantul organizatorilor.

„Vrem de asemenea să le mulțumim și partenerilor care s-au alăturat deja campaniei: Leonor Ballroom, Restaurantul Pivnița Sfântu Gheorghe, Vikings Fitness Club și Brutăria Diószegi”, a mai adăugat Cheresteș.

Miza principală a campaniei, alături de titlul de Covasna Media Girl, este premiul constând într-un voucher de călătorie în valoare de 1.000 de euro și bani de buzunar pentru câștigătoare, 1.500 de lei pentru locul 2 și 1.000 de lei pentru concurenta de pe locul 3.

Dar haideți să le cunoaștem pe finalistele Covasna Media Girl 2015: Alexandra Frâncu, Francesca Timaru, Andrea Simona Momoi, Iuliana Dombrovschi, Cristina Brustan, Ingrid Herciu, Alexandra Bălășcuțe, Alina Ruța, Liliana Bâgiu și Ana Oancea. Una dintre ele va fi desemnată la finalul verii Covasna Media Girl 2015. Rămâneți alături de noi pentru a urmări îndeaproape competiția pentru cea mai frumoasă fată din județ!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.