ACTUALITATE 15 iulie 2015

Un singur candidat pentru postul de inspector şcolar general în Covasna

de Agerpres | 819 vizualizări

Profesorul de matematică Kiss Imre din Sfântu Gheorghe este singurul candidat pentru funcţia de inspector şcolar general, scoasă la concurs de către Ministerul Educaţiei pentru a doua oară în acest an.

Kiss Imre, care asigură interimatul la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat miercuri că înscrierile pentru postul de inspector general s-au încheiat pe 12 iulie şi că nu are niciun contracandidat.

Kiss Imre a participat şi la concursul organizat în luna martie a.c pentru funcţia de inspector şcolar general, când s-a retras în timpul primei probe ca urmare a schimbării metodologiei. Ulterior a acceptat să preia temporar conducerea Inspectoratului Şcolar, pentru a se familiariza cu atribuţiile postului, după ce fostul inspector şcolar general, Keresztély Irma, a cerut eliberarea din funcţie după împlinirea vârstei limite de pensionare. Concursul va avea loc în perioada 27 iulie-7 august, la Ministerul Educaţiei.

Kiss Imre s-a născut în localitatea Valea Crişului din judeţul Covasna, a absolvit Facultatea de Matematică în cadrul Universităţii din Bucureşti, iar din 1997 şi până în primăvara acestui an a ocupat funcţia de director al Liceului Tehnologic „Kos Károly” din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.