LIFESTYLE 20 iulie 2015

Ce spun despre personalitatea noastră pozele selfie pe care ni le facem?

de Covasna Media | 816 vizualizări

Pozele selfie sunt tot mai prezente pe reţelele sociale, dar, în goana după LIKE-uri şi comentarii de apreciere, tinerii uită că o poză spune despre ei mai mult decât o mie de cuvinte. Psihologii pot să interpreteze semnificaţia unghiului din care au fost făcute aceste poze şi astfel află detalii interesante despre personalitatea fiecăruia.

Publicaţia Yourtango prezintă o diagramă care poate fi folosită pentru a analiza orice poză selfie. În funcţie de unghiul în care apare subiectul, psihologii pot afla lucruri importante despre personalitatea lui.

silhouettes-2

De exemplu, în cazul pozei de tip A, unde subiectul s-a fotografiat puţin întors spre dreapta, psihologii spun că el are spirit de aventură şi o minte foarte deschisă. Cei care aleg să se fotografieze în poziţia asta adoră să încerce mereu ceva nou, îşi asumă multe riscuri şi caută mereu noi provocări.

Fotografia de tip B, cu subiectul care priveşte drept înainte, direct spre cameră, denotă o persoană sigură pe sine, independentă şi cu multă disciplină interioară. Cei care se fotografiază aşa sunt foarte ambiţioşi şi pot rezolva singuri chiar şi cele mai dificile sarcini.

Persoanele care se fotografiază cu capul întors spre stânga, cum este în cazul pozei C, sunt vesele şi se adaptează bine în orice situaţie. Tind să ia totul uşor, relaxat, nu-şi fac griji şi se bucură de viaţă, nu se supără şi nu iau nimic prea în serios. De obicei evită să ia decizii, se lasă pur şi simplu duşi de val.

(adevarul.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.