ACTUALITATE 23 iulie 2015

Câştigătorii etapei naţionale a concursului „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă” au fost premiaţi

de Covasna Media | 355 vizualizări

COLAJ

Miercuri seară, după parcurgerea tuturor probelor din etapa finală a concursului Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă, la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe a avut loc festivitatea de premiere.

Primele trei locuri, la clasamentul general, pe echipe, au fost ocupate de judeţul Mureş pe locul al treilea, judeţul Sibiu pe cel de-al doilea, iar primul loc a fost adjudecat de echipa reprezentând judeţul Vaslui.

Cei clasaţi pe podium au primit diplome şi medalii, însă şi ceilalţi participanţi au fost recompensaţi pentru efortul lor, cu diplome, veste şi benzi reflectorizante.

Competiţia organizată de Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a avut drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi elevii, prin formarea unui comportament rutier responsabil în rândul tinerilor, pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, iar participanţilor le transmitem felicitări pentru modul exemplar în care s-au prezentat la concurs.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Ag. Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.