ACTUALITATE 3 august 2015

TAM pregăteşte 6 premiere pentru noua stagiune

de Covasna Media | 389 vizualizări

Ca urmare a articolului publicat în ziarul nostru de luni, despre auditul intern efectuat la Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe în urma căruia a reieşit că doar trei proiecte din 18 au fost realizate de TAM în 2014, noul manager al teatrului, Anna Popa, a ţinut să facă mai multe precizări prin intermediul unui comentariu postat pe site-ul nostru la acest articol, pe care vi-l redăm integral.

„Dragi cititori, iubit public.

Rezultatul auditului a fost unul supărător pentru întreaga echipă TAM.

Din păcate, tot ceea ce s-a descoperit în timpul auditului este dovada clară a unui management defectuos din trecut. Am reușit să remediem o mare parte din nereguli încă din timpul auditului, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul şi implicarea întregii echipe.

Nu Teatrul este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai puțin echipa. Din această cauză, vă rugăm să nu va îndepărtați de noi ci să reveniți la teatru și să vă bucurați de toate surprizele pe care vi le-am pregătit!

Ne aflăm la un nou început de drum. Suntem entuziaști, energici, plini de speranță, încredere și suntem convinși că, într-un timp foarte scurt, rezultatele muncii noastre se vor vedea.

Stagiunea 2015-2016 este gata! Vă așteptăm la teatru cu 6 premiere, 4 spectacole din stagiunea trecută şi alte 2 refaceri. Deschidem stagiunea cu spectacolul „Copiii migrației” în regia lui Radu Apostol. Spectacolul se va juca în Sala Mare a Teatrului în data de 6 septembrie, intrarea fiind liberă. Despre acest spectacol şi despre toate celelalte producții, revenim în curând cu detalii.

De asemenea, din septembrie vă întâmpinăm cu un nou sistem de abonamente. Prețurile vor fi accesibile iar oferta culturală – bogată. Pe tot parcursul stagiunii, publicul va putea să își voteze actorul preferat. Titlul „Actorul Anului” vine şi cu finanțarea unui spectacol special conceput pentru marele câștigător.

După cum puteți vedea, suntem puși pe fapte! Avem nevoie doar de prezența voastră pentru că VOI sunteți cei ce contează! Vă așteptăm atât la teatru cât și pe site-ul www.tam.ro.

Anna Popa

Manager TAM

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.