ACTUALITATE 4 august 2015

Poliţişti noi la IPJ Covasna

de Covasna Media | 580 vizualizări

Şapte proaspăt absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi ai şcolilor de poliţie au intrat de luni în rândurile poliţiştilor covăsneni.

La data de 3 august, un ofiţer de poliţie şi şase agenţi de poliţie s-au prezentat la serviciu pentru a fi repartizaţi la structurile unde îşi vor desfăşura activitatea.

Noii colegi au fost primiţi de către conducerea I.P.J. Covasna care îşi exprimă convingerea că suplimentarea efectivelor, odată cu venirea lor, va avea ca efect eficientizarea serviciului poliţienesc prin reducerea criminalităţii şi creşterea operativităţii în rezolvarea problemelor cetăţenilor.

După o scurtă instruire cu privire la specificul judeţului, cei şapte poliţişti îşi vor începe activitatea la structurile unde au fost repartizaţi. Ofiţerul îşi va începe cariera la Compartimentul Juridic, iar cei şase agenţi în mediul rural, la posturile de poliţie comunale. Aceştia vor fi îndrumaţi de colegi cu experienţă care le vor ghida paşii pentru a deveni poliţişti de elită.

Conducerea I.P.J. Covasna le transmite tinerilor colegi succes în activitate şi îi asigură de tot sprijinul în ceea ce priveşte îndeplinirea noilor atribuţii.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Pista, 5 august 2015
Ofițerul nu are o zi de practica de serviciu și va reprezenta IPJ la judecătorie în diverse situații. Ofițeri cu experienta nu pot sa ocupe astfel de locuri. Sistem defect.
gyusi, 4 august 2015
Bla, bla, bla ... până vor realiza ce conducere de rahat au
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.