ACTUALITATE 6 august 2015

Festivalul „Ciobănaşul” – 43 de ani de tradiţie

de Covasna Media | 917 vizualizări

La începutul lunii septembrie va avea loc ediţia din acest an a celebrului festival

„Ciobănaşul”, tradiționalul festival folcloric organizat cu ocazia Zilelor oraşului Întorsura Buzăului, se va desfășura anul acesta în weekendul 5-6 septembrie. Anul 2015 este al 43-lea an consecutiv în care este susținut acest eveniment. Organizatorii sunt Primăria Întorsura Buzăului, Casa de Cultură a oraşului şi Asociaţia culturală „Cununa Carpaţilor”.

Capetele de afiş ale spectacolului folcloric din acest an sunt Steliana Sima, Silvana Rîciu şi Aurelian Preda. Organizatorii promit minim 7 ore de program la scenă alături de acești interpreți, dar şi de alte ansambluri muzicale şi de dansuri populare din zona Buzaielor şi împrejurimi.

„În fiecare an ne dorim să aducem câte ceva nou. Din punctul meu de vedere, din an în an a crescut calitatea spectacolului la scenă. Acest lucru ni l-au spus spectatorii şi numărul celor prezenţi la spectacol”, ne-a spus Costică Oltean, directorul Casei de Cultură din Întorsura Buzăului.

Spectacol transmis de Etno TV

Organizatorii evenimentului menționează de asemenea că spectacolul folcloric va fi televizat de Etno TV. „Televiziunea a acceptat să vină în mod special pentru a promova ansamblul „Cununa Carpaţilor” al Casei de Cultură din Întorsura Buzăului”, a precizat Costică Oltean.

„Cetățenilor din zona Buzaielor, şi nu numai, le spun că doar alături de ei vom putea să organizăm această sărbătoare a întorsurenilor care dăinuie, iată, de 43 de ani. Doar împreună putem să luptăm să ducem şi mai departe această tradiție. Spectatorii sunt cel mai important element al unui spectacol de succes, de aceea îi rugăm să vină şi în acest an alături de noi”, a transmis directorul Casei de Cultură.

(Iulia Drăghici)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Constantin, 14 septembrie 2015
Succes
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.