ACTUALITATE 13 august 2015

Prognoza meteo pentru weekend

de Covasna Media | 425 vizualizări

Vineri, vremea rămâne călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară din nou dupa-amiaza în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 grade pe litoral şi 38 de grade, la umbră, în Câmpia de Vest, unde şi disconfortul termic se va menţine foarte accentuat. Cerul va fi variabil, apoi se va înnora treptat şi aşteptăm avers şi descărcări electrice, local în zona montană şi pe spaţii mai mici în sud, în centru şi în est. Vântul se va intensifica trecător în timpul ploilor.

Sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Mai mult, canicula revine după amiza în vest şi izolat în centru, zone unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor încadra între 28 de grade pe litoral şi până în jur de 37 de grade în Banat şi Crişana. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană, unde cu precădere după-amiaza şi seara, pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări trecătoare ale vântului.

Duminică nu scăpăm de valul de aer tropical, vremea va fi călduroasă, caniculară în zonele de câmpie şi podiş. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele montane, unde local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 grade pe litoral şi 38 de grade în sud.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.