ACTUALITATE 17 august 2015

Masterclass Debate 2015 a fost un eveniment de succes

de Mirela Cara Dragu | 692 vizualizări

Complexul de Agrement de la Pădureni a fost săptămâna trecută gazda Masterclass Debate 2015, care anul acesta a reunit aproximativ 80 de persoane. „Evenimentul a fost de amploarea așteptată, reacțiile participanților fiind cu un feedback de peste nota 9 din 10 posibile. Cu siguranță acest program poate continua foarte mulți ani de acum încolo”, a declarat reprezentantul Asociației Ecou, Mădălin Guruianu, care a precizat că evenimentul a fost susținut atât de DJST Covasna cât și de Primăria Sfântu Gheorghe.

La această ediție de Masterclass Debate au fost prezenți traineri de debate și reprezentanți ai ARDOR, precum și elevi interesați de debate din întreaga țară. „Ce-ai putea să mai spui când Centrul de agrement Pădureni, destinat Direcției Județene pentru Sport și Tineret, găzduiește un eveniment de un așa nivel? Ne bucurăm că DJST alături de Asociația Ecou încearcă să urmeze firul și linia de dezvoltare destinată tinerilor covăsneni și să ofere oportunități”, a spus Reprezentantul DJST Covasna, Cătălin Lazăr.

„În primul rând, după cum s-a mai discutat, competițiile acestea de debate la care noi mergem în mod normal țin cam o zi, două, trei... și cam atât ai timp să discuți cu elevii. Această săptămână în care am stat cu toți arbitrii și cu toți elevii participanți a fost benefică din punctul ăsta de vedere că am avut tot timpul din lume să discutăm toate problemele care s-au ivit, iar elevii aveau mult mai mult timp să își clarifice întrebările”, a precizat Simina Gheorghincă, al cărei rol la Masterclass a fost acela de trainer în calitatea sa de debater cu experiență.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.