ACTUALITATE 18 august 2015

Profesorii cer şi ei salarii mai mari

de Covasna Media | 705 vizualizări

Imediat după ce Guvernul a decis să mărească salariile medicilor, şi profesorii au cerut venituri mai mari de la 1 octombrie. Într-un comunicat de presă, sindicaliştii din Educaţie cer ca şi angajaţii din învăţământ să beneficieze de acelaşi tratament.

Profesorii avertizează Executivul că „majorările salariale acordate în ultima perioada unor categorii de personal în detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a stării de nemulţumire în rândul angajaţilor din învăţământ”.

În cazul în care nu vor primi şi ei salarii mărite, ar putea face grevă la început de an şcolar, se mai arată în comunicat.

„O educaţie de calitate fără resurse financiare nu se poate face. Oricând, nu numai ca ministru, ci şi ca profesor, voi susţine mai multe resurse în Educaţie. Sunt de părere că trebuie să avem şi o să avem o infrastructură corespunzătoare: manuale şi un curriculum reformat”, a spus Sorin Cîmpenau, ministrul Educaţiei, la Digi24.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 19 august 2015
Cer si profesorii, cer si politistii, cer si functionarii publici, cer toti si cer indreptatit! In timp ce politicienii si acolitii lor se scalda in averi uriase, amaratilor cu salariu minim sau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.