ACTUALITATE 27 august 2015

Târg de Produse Tradiționale Românești la Voinești

de Mirela Cara Dragu | 727 vizualizări

targ de vara 30 august

Lângă Complexul comercial „Valea Zânelor” din Voineștii Covasnei, va avea loc duminică ediția de vară a Târgului de Produse Tradiționale Românești, organizat de Asociația Cultural Creștină Justinian Teculescu.

În parcul din Valea Zânelor se vor reuni expozanți de produse alimentare tradiționale, precum și meșteșugari și comercianți de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii, iar vizitatorii vor putea petrece câteva momente de relaxare, savurând și achiziționând produse autentic românești, realizate după rețete tradiționale.

Pentru delectarea publicului participant la eveniment, organizatorii au pregătit momente artistice susținute de Ansamblul folcloric Junii Covăsneni și de interpreta de muzică populară Alexandra Elena Bîrlă.

Organizatorii lansează totodată și o provocare pentru toți cei care vor alege să meargă duminică în târgul de la Voinești, anume aceea de a veni îmbrăcați cu o ie tradițională românească, punctând astfel faptul că se află la un eveniment care vorbește despre identitatea de român.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.