ACTUALITATE 31 august 2015

Singurul festival muzical pop-rock din judeţ revine la Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 769 vizualizări

Impreuna formatii pentru viitor

„Împreună, formaţii pentru viitor”, singurul festival de muzică pop-rock din judeţul Covasna şi singurul festival de muzică live organizat în rândul Palatelor şi Cluburilor Copiilor din ţară, ajunge la ediţia a VII-a. Evenimentul se desfăşoară în perioada 1-4 septembrie, la Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului. Concertele vor începe seara, de la orele 19,30-20.

Pe scena amplasată în curtea Clubului Copiilor vor evolua formaţii de muzică pop-rock de la Cluburile Copiilor din Tecuci şi Moineşti (judeţul Bacău), de la Palatele Copiilor din Târgu Jiu, Iaşi, Arad, Brăila, Braşov şi Sfântu Gheorghe şi trupa „Pierdevară”. Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt aşteptate între 17 şi 20 de formaţii de copii şi tineri din toată ţara.

„Împreună, formaţii pentru viitor” este un festival aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, fiind cuprins în calendarul de activităţi al instituţiei, conform organizatorului principal al evenimentului, Dan Tohănean.

„Este un festival destul de liber, unde copiii vin şi cântă atât pe scena din aer liber, cât şi în interiorul Clubului Copiilor, unde există amplasată o instalaţie de sunet. Tinerii cântă şi se cunosc între ei. Aici pot să constituie formaţii „ad- hoc”. Peste ani, aceşti tineri se pot reuni şi pot forma alte trupe, iar dacă se pregătesc suficient, vor putea ajunge să cânte pe scene internaţionale”, a mai adăugat Dan Tohănean.

(Iulia Drăghici)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.