ACTUALITATE 3 septembrie 2015

FOTO. Andrea Momoi, a şaptea finalistă Covasna Media Girl

de Covasna Media | 1579 vizualizări

Andrea-Simona Momoi are 19 ani și a absolvit Colegul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. Ca orice fată de vârsta ei, are o mulțime de planuri de viitor. În primul rând își dorește să urmeze o facultate care să corespundă felului ei de a fi. Fiind o fire prietenoasă, deschisă și comunicativă, Andrea vrea să studieze sociologie și comunicare, iar apoi să obțină satisfacție profesională în domeniu.

În timpul liber își dorește să urmeze un curs de make-up care să îi ofere șansa de a echilibra munca cu creativitatea și plăcerea. În momentul în care va fi independentă financiar, își dorește și să-și întemeieze o familie și să devină mama a doi copii.

Își dorește să viseze, să zâmbească, să călătorească, să iubească și să fie iubită, să scrie și să se bucure de fiecare moment al vieții, ca și cum ar fi ultimul. Andrea se consideră o fire complicată: când copilăroasă, când matură, când incendiară, când melancolică. Mai presus de toate însă, e o fire sensibilă, care pune accent pe bogăția interioară și pe iubire!

Hobby-urile ei: filmele horror, marea, arta produselor handmade și pisicile.

SPONSORI

Andrea Simona Momoi - 01Andrea Simona Momoi - 02Andrea Simona Momoi - 03Andrea Simona Momoi - 04Andrea Simona Momoi - 05Andrea Simona Momoi - 06Andrea Simona Momoi - 07Andrea Simona Momoi - 08Andrea Simona Momoi - 09Andrea Simona Momoi - 10Andrea Simona Momoi - 11Andrea Simona Momoi - 12Andrea Simona Momoi - 13

 

Vezi AICI galerie FOTO cu Ingrid Herciu.

Vezi AICI galerie FOTO cu Alina Ruţa.

Vezi AICI galerie FOTO cu Alexa Frâncu.

Vezi AICI galerie FOTO cu Cristina Brustan.

Vezi AICI galerie FOTO cu Francesca Timar.

Vezi AICI galerie FOTO cu Ana Oancea.

macheta presa toti sponsorii

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.