ACTUALITATE 3 septembrie 2015

Rezultatele competiţiei de enduro din Barcani

de Covasna Media | 952 vizualizări

Concursul de motociclism și probă de rezistență pe teren variat organizat în Barcani, Autorolf Enduro Adventure, a încheiat cu succes cea de-a patra ediţie. Evenimentul, desfăşurat sâmbătă în cadrul Sărbătorii Bărcănenilor, a adus la start 65 de participanţi.

Organizatorii au precizat că din cei 65 de concurenţi, 41 au participat la categoria Hobby, iar restul de 24 la categoria Experţi.

Clasamentul final i-a plasat în top, la categoria Experţi, pe Alexandru Dumitrescu (locul I), Daniel Nicolae (locul II) şi Incze Csaba (locul III), iar la categoria Hobby pe Ovidiu Tronaru (locul I), Bogdan Barbu (locul II) şi Ionuţ Husaru (locul III).

Ionuţ Joos, principalul organizator al evenimentului, a precizat că nu au existat accidentări, dar şi că aproximativ 10-12% din concurenţi au abandonat cursa, din diverse motive: oboseală, probleme tehnice şi altele.

„Pentru unii concurenţi traseul a fost greu, pentru alţii uşor. Prologul a fost un spectacol pe cinste. Cei prezenţi la eveniment au avut ce să vadă”, a spus Ionuţ Joos. Acesta a mai adăugat: „Noi spunem că, per total, evenimentul a fost un succes. Trebuie să menţionăm că am avut ceva probleme prin faptul că au fost oameni care au rupt benzile şi au întors săgeţile de pe traseu. Din acest motiv au fost câţiva concurenţi care în primă fază s-au pierdut. Băieţii noştri de pe teren au remediat imediat problemele, dar totuşi, chiar dacă nu a fost vina noastră, ţinem să ne cerem scuze dacă acest lucru a creat inconveniente concurenţilor”.

Autorolf Enduro Adventure este organizat de grupul Enduro Angels din Întorsura Buzăului.

(Iulia Drăghici)

by Rares N.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.