ACTUALITATE 9 septembrie 2015

Primul Ghiozdan ajunge și în acest an la elevii claselor pregătitoare din județ

de Mirela Cara Dragu | 742 vizualizări

Predare primul ghiozdan septembrie 2015 - 02

Elevii claselor pregătitoare din județul Covasna vor primi şi în acest an prin intermediul cadrelor didactice, ghiozdane oferite de Consiliul Județean Covasna în cadrul Programului „Primul Ghiozdan”, care se desfășoară pentru al treilea an consecutiv. Festivitatea de predare a acestora s-a desfășurat miercuri în Sala de conferinţe a Liceului Teoretic „Székely Mikó”.

La eveniment, alături de cadrele didactice din județ, au fost prezenți inspectorul general adjunct al IȘJ Covasna, Marcela Ștefu, președintele Consiliului Județean, Tamás Sándor, și vicepreședintele CJ Covasna, Henning László.

Ghiozdanele oferite de CJ nu vor ajunge goale la copii. Ele conțin mai multe rechizite și obiecte utile precum creioane colorate, creioane grafice, cutii de sandviș și un penar. Cele mai multe ghiozdane vor ajunge la școlile Székely Miko și Váradi József, dar câteva vor merge și la Școala Specială din Sfântu Gheorghe.

„Anul acesta am avut puțin mai mulți bani. Asta înseamnă că avem două tipuri de ghiozdane. Unul pentru băieți și unul pentru fete, iar ceea ce vreau să vă mai spun este că, dacă cineva se duce să cumpere din comerț, acest ghiozdan costă 69 de lei. Însă tot ghiozdanul plus pachetul cu care am umplut ghiozdanul costă numai 65 de lei la noi. Noi am reușit să negociem, desigur, cu firma respectivă, să obținem un preț mai mic decât ghiozdanul singur”, a declarat președintele CJ, Tamás Sándor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.