ACTUALITATE 16 septembrie 2015

Accident rutier uşor pe DN 11

de Covasna Media | 513 vizualizări

Marţi, 15 septembrie a.c., în jurul orelor 19:45, poliţişti din cadrul Poliţiei Mun. Tg. Secuiesc au fost sesizaţi asupra faptului că pe D.N. 11, în localitatea Săsăuşi, a avut loc un accident rutier.

În urma deplasării la locul faptei sesizate a unei echipe operative şi în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că numitul S.L., în timp ce se deplasa la volanul unui tractor, a intrat pe D.N.11 de pe o stradă laterală, fără a da prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar din direcţia Oneşti spre Tg. Secuiesc, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului tractorului. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit şi faptul că numitul S.L. nu posedă pemis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infacţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Biroul de presă al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.