ACTUALITATE 17 septembrie 2015

Astăzi începe CHOCOFEST

de Mirela Cara Dragu | 843 vizualizări

CHOCOFEST, mult așteptatul festival al ciocolatei, începe vineri de la ora 10:00, la și se încheie duminică după recitalul Luppinger Attila, de la ora 18:00.

Pe întreg parcursul weekendului, participanții la eveniment vor putea urmări spectacole de teatru, cum este „Fata babei și fata moșului“ prezentat de Teatrul „Andrei Mureșanu“, demonstrații de dans, concursuri de desen și de prepararea ciocolatei, programe artisitice ale unor copii din școli și grădinițe și multe alte surprize interesante.

La ediția din acest an a festivalului s-au înscris 25 de firme. „Eu zic că CHOCOFEST anul acesta a evoluat foarte frumos, și din punct de vedere organizatoric, și va fi o experiență interesantă. Sunt mai multe firme decât la prima ediție. S-a schimbat puțin structura, pentru că sunt mai multe firme din zonă, ceea ce iarăși este bine pentru că eu zic că în primul și primul rând ar trebui să dăm spațiu de prezentare pentru firmele din zonă“, a spus președintele CCI Covasna, Edler András, în calitate de organizator al evenimentului.

Concursul de preparare a ciocolatei, care va avea loc duminică de la ora 13:00, implică o competiție între tineri și bătrâni, dar îi are ca protagoniști și pe actorii și angajații TAM, care vor putea fi văzuți pentru prima oară în această ipostază. Echipa câștigătoare va fi premiată cu un mixer de bucătărie.

Cât privește concursul de desen, acesta le este adresat copiilor cu vârste școlare și preșcolare cărora li se cere să realizeze cel mai frumos desen cu tema „personajul meu preferat din povești“. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiați cu câte un pachet de dulciuri și vor putea participa, împreună cu familia, la o vizită în fabrica de ciocolată Chocopack din Sfântu Gheor­ghe.

Copiii care vor veni la eveniment se vor bucura nu doar de gustul savuros al ciocolatei, cât și de proiecții de film, plimbări cu poneiul, o expoziție cu istoria ciocolatei și multe altte activități interactive și recreative.

Evenimentul se va desfășura în incinta Complexului Best Western Park din municipiul Sfântu Gheorghe. Accesul este gratuit.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
tibica, 19 septembrie 2015
am scris garatuita in loc de gratuita..imi cer scuze
tibica, 19 septembrie 2015
cica intrare garatuita....bine intrarea este doar 1 leu....dar nu este gratuita !
R, 18 septembrie 2015
premiul e ridicol
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.