ACTUALITATE 20 septembrie 2015

Loteria Bonurilor fiscale: Bonurile câştigătoare pentru luna august

de Agerpres | 827 vizualizări

Bonurile câștigătoare la extragerea Loteriei fiscale sunt cele din 5 august cu o valoare de 320 de lei.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 august 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

„Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 mi­lion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii", menționează MFP într-un comunicat transmis Agerpres.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima, duminică 20 septembrie, când se extrage valoarea bonului câștigător și ziua în care a fost emis, iar a doua, în cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, care constă într-o nouă extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Regulamentul a fost modificat după ce, la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de câștigători, iar premiul care a revenit fiecăruia a fost de doar 56 de lei.

Ministerul Finanțelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015, potrivit unui proiect de Ordin al minis­trului Finanțelor postat pe site-ul instituției.

Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.