ACTUALITATE 30 septembrie 2015

400 de Chipuri în oglinda apei

de Covasna Media | 833 vizualizări

Spectacolul „Chipul din oglinda apei” a ajuns la reprezentaţia 400, care va fi jucată la Londra,  în Casa Sfântul Ștefan, pe 1 octombrie, ora 19. Acest celebru spectacol, în regia lui Fazakas Misi, a avut premiera pe 21 mai 2011 și de atunci s-a tot jucat pe 3 continente, respectiv în 21 de țări și 160 de orașe. Producția Osonó a reprezentat România și Europa de Est la 9 festivaluri internaționale şi a primit mai multe premii.

Distribuţia spectacolului „Chipul din oglinda apei” cuprinde doi actori din Trupa Osonó, Mucha Oszkár și Daragics Bernadette, care au rămas neschimbaţi de la premieră, iar alături de ei au jucat 24 de tineri, printre care și 3 actori din Thailanda. Cele 400 de reprezentaţii au reunit în jurul lor 17.000 spectatori.

În aceeaşi Casă Sfântul Ştefan din Londra se va juca şi reprezentaţia 401, pe 2 octombrie, ora 19. La această reprezentaţie vor fi prezenţi  şi  membrii Ambasadei României din Londra. Apoi, Trupa Osonó va juca pentru prima dată în Scoția, la Edinburgh, duminică, 4 octombrie, de la ora 17, în Biserica Baptistă Granton. După consumarea a șase săptămâni din Turneul european, echipa Osonó a parcurs 9.200km, care au însemnat reprezentaţii şi întâlniri cu spectatorii din Ungaria, Austria, Italia, Spania, Germania, Franța, Belgia, Luxemburg și Danemarca.

Turneul,  care  se va încheia pe 21 octombrie, este finanțat din  propriile resurse  ale Teatrului Independent Osonó, suma necesară fiind completată prin susţinerea financiară acordată de  Asociația Tiszta Formák din Ungaria, de Programul Fundației pentru Comunitate MOL/ Pot ajuta , precum și de Consiliul Județean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.