SPORT 30 septembrie 2015

Simona Halep, eliminată de la Wuhan după ce a avut 5-1 în decisiv

de Covasna Media | 585 vizualizări

Principala favorită a turneului WTA de la Wuhan (China), Simona Halep a pierdut partida pentru accederea în sferturile de finală, disputată în compania unei jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o în circuitul WTA, Johanna Konta.

Johanna Konta a câștigat primul set, 6-3, dar în setul doi, Halep și-a îmbunătățit vizibil jocul și a început să returneze tot mai bine. Simona a fost mai agresivă și a reușit două break-uri, câștigând cu 6-3.

În setul trei, Halep a început foarte bine și a condus cu 5-1. Din acel moment, Konta a revenit incredibil și a câștigat 6 game-uri consecutive, reușind trei break-uri și câștigând cu scorul de 7-5.

„Sunt foarte frustrată, e normal. Am pierdut de la 5-1. Nu am reuşit să închid meciul atunci. Sufăr pentru că am pierdut această partidă. Dar, ştiţi, uneori e bine să ai şi sentimentul ăsta. Poate că mă va ajuta în viitor. Este greu să pierzi asemenea meciuri. Nu pot să explic ce s-a întâmplat şi de ce am pierdut pentru că e prea devreme. Trebuie să analizez. Poate că trebuie să văd meciul din nou. Acum am un sentiment urât”, a spus Simona la conferinţa de presă de după meci.

În sferturi, Konta va juca împotriva americancei Venus Williams, locul 24 WTA, care a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro.

Venită din calificări, britanica născută în Australia se află pe locul 66 în ierarhia feminină şi a făcut deja două victime cu nume pe tabloul principal, Andrea Petkovic şi Victoria Azarenka.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.